Korisnici

Detalji

S obzirom na neovisnost od proizvođača i ponudača opreme LS&S je u poziciji da maksimalno štiti interese svojih korisnika. Objektivnom analizom tehnologije, kvalitete opreme, mogućnosti izvođača, LS&S može pomoći u donošenju odluka koje mogu značajno utjecati na uspješnost implementacije, kasnijeg korištenja, održavanja i nadogradnje sustava. Važno je naglasiti da se rad LS&S ne koncentrira samo na izgradnju tehničkih sustava, već i na organizacijsku strukturu koja prati izgradnju i održavanje složenog tehničkog sustava.

Savjetodavne usluge, kao posao koji je snažno orijentiran na korisnika, prati poseban sustav upravljanja kvalitetom. Sustav kvalitete koji LS&S primjenjuje usmjeren je ka pažljivom praćenju rada projektnih timova kao cjeline. Međusobna komunikacija, timski rad, arhiva svakog pojedinog projekta i interna baza znanja omogućava pružanje kvalitetne usluge.

Naši korisnici su srednje i velike tvrtke te brojne državne institucije. Uz korisnike iz RH ostvarujemo suradnju i sa tvrtkama izvan naše zemlje.

Neki od naših korisnika su: 
 

Detaljan pregled možete pogledati u popisu naših projekata.

FaLang translation system by Faboba
   
© Laboratorij za sustave i signale - Copyright 1986 - 2013.